5-DANIOWA KOLACJA DEGUSTACYJNA OBEJMUJE:
-
Przystawka:
Pierogi z gęsią/konfitura z czerwonej cebuli/ śliwki flambirowane
-
Zupa:
Żurek/ pulpet z ozorów wołowych/ kiszone białe szparagi/ popping gryczany
-
Danie główne I:
Papuga ryba/ puree z fasoli/ boczek z naszej wędzarni/ groszek cukrowy/ oliwa paprykowa
-
Intermezzo
-
Danie główne II:
Gęś konfitowana/ mus z kasztanów/puder z buraka/ konfitura z czerwonej cebuli/ żurawina
-
Deser:
Sernik dyniowy/biszkopt korzenny/ galaretka z czarnego bzu/ ziemia pieprzowa/ lody imbirowe
Koszt menu dla jednej osoby wynosi 159 zł.
Ilość miejsc ograniczona.
Kolacja degustacyjna odbędzie się tylko i wyłącznie dla Naszych Gości hotelowych.