Podążając za najnowszymi trendami kulinarnymi, a także wciąż udoskonalając ofertę naszej restauracji, przygotowaliśmy dla Państwa menu.
Staranna kompozycja smaków, doskonale zbilansowane dodatki i najwyższa jakość produktów z pewnością skradną Twoje serce.
♬♬ Wieczór umilą Basia Balcer i Kamil Sarnicki ♬♬
Kolacja obejmuje:
-
Ser kozi / ćwikła / granita z selera naciowego / jabłko zielone
-
Zupa z kalarepy / koperek / marynowana kalarepa / kiełki rzodkwi
-
Biodrówka jagnięca / puree z kapusty czerwonej / groszek cukrowy / szarlotka konfitowana
-
Stek z ryby księżycowej (strojnik) / fenkuł / emulsja z koprem włoskim / oliwa koperkowa
-
Fondant bezglutenowy / lody
Koszt menu wynosi 139 zł / os.
Aby dokonać zakupu, wejdź przez stronę w zakładkę "vouchery".
Możliwość rezerwacji w godzinach: 18:00, 19:00 oraz 20:00.
Uprzejmie informujemy, iż w związku z zaistniałą sytuacją związaną z wirusem COVID-19 kolacja degustacyjna nie odbędzie się.
Za utrudnienia przepraszamy.